Z apteki na talerz. Receptura… kuchenna.

Zablokowany dostęp. Wpisz hasło.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

KOMENTARZE

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

ZOBACZ POZOSTAŁE WPISY

Dębianki w fitoterapii

Jesień jest doprawdy niezwykłą porą roku. Obiektywnie powinniśmy traktować ją jako czas śmierci. Przecież za feerią żywych, radosnych odcieni żółci, oranżu i czerwieni, kryje się […]

Czytaj dalej…

CZYTAJ DALEJ

Balsam Ryski

Wyobraźcie sobie XIX-wieczną aptekę. Wchodząc do niej, widzimy gustowne, pięknie wykończone, drewniane meble. Na półkach stoją liczne brązowe butle, wypełnione proszkami lub płynami. Gdzie nie […]

Czytaj dalej…

CZYTAJ DALEJ

Włoska szkoła trucicielstwa

Ten wpis do Manuału Zielarskiego jest bardzo niedosłownym tłumaczeniem jedenastego rozdziału książki „Poison Mysteries in History, Romance and Crime” napisanej przez Charlesa Johna Samuela Thompsona […]

Czytaj dalej…

CZYTAJ DALEJ

SZUKAJ WPISÓW

PATRONITE

ARCHIWUM

Archiwa
error: Kopiowanie zawartości wzbronione.